Smederevac u prekidu pet sati

Izvor: Blic, 08.Dec.2010, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevac u prekidu pet sati

BEOGRAD - Zbog prevrtanja cisterne za čišćenje septičkih jama saobraćaj na starom smederevskom putu bio je zatvoren od 13 do 18 sati.

Nesreća se dogodila kada je vozač cisterne iz za sada ne utvrđenih razloga skrenuo u desnu stranu puta udarivši u strminu pokraj puta zbog čega se prevrnuo na sredinu puta.

Sreća u nesreći je da u cisterni u trenutku prevrtanja nije bilo fekalija tako da nije došlo do zagađenja okoline.

U ovoj nesreći niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povređen a saobraćajna policija je sve vreme prekida saobraćaja na ovom delu puta vozila preusmeravala na put preko Begaljice koji nije uslovan za veliku frekvenciju saobraćaja pa su se vozila kretala usporeno.

Događalo se i da pojedini vozači zalutaju zbog loše saobraćajne signalizacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIK KEJV SE "JAGUAROM" ZABIO U KAMERU

Izvor: Kurir, 09.Dec.2010, 17:29

LONDON - Pevač Nik Kejv zabio se svojim "jaguarom", u kojem su bili njegovi 10-godišnji blizanci, u stub kamere za nadzor brzine na putu, javila je britanska policija...Kako prenosi Bi-Bi-Si, u udesu niko nije povređen, niti je došlo do sudara sa drugim automobilom. Nesreća se dogodila u sredu predveče,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.