NIK KEJV SE JAGUAROM ZABIO U KAMERU

Izvor: Kurir, 09.Dec.2010, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIK KEJV SE "JAGUAROM" ZABIO U KAMERU

LONDON - Pevač Nik Kejv zabio se svojim "jaguarom", u kojem su bili njegovi 10-godišnji blizanci, u stub kamere za nadzor brzine na putu, javila je britanska policija.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, u udesu niko nije povređen, niti je došlo do sudara sa drugim automobilom. Nesreća se dogodila u sredu predveče, na autoputu u Saseksu, na jugu Engleske.

Kejv, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji živi u tom kraju, udaljio se peške sa sinovima. Policija nije nikoga privela, ali je sprovela istragu.

Australijski muzičar je najpoznatiji kao pevač benda "The Bad Seeds" i po hitu "Where the Wild Roses Grow" koji je 1995. godine pevao u duetu sa zemljakinjom Kajli Minog.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.