Semjuel L. Džekson poludeo na televiziji: Voditelj ga pomešao sa kolegom

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semjuel L. Džekson "poludeo" na televiziji: Voditelj ga pomešao sa kolegom

Holivudski glumac, Semjuel L. Džekson, gostujući juče u jednoj emisiji doživeo je neprijatno iznenađenje nakon što ga je voditelj pomešao sa kolegom Lorens Fišbernom.

Dok su razgovarali o poslednjem Džeksonovom filmu "Robokap", voditelj emisije, Sem Rubin, upitao je poznatog glumca o reklami koja se vrtela tokom "Super boula", ovo pitanje zbunilo je glumca jer i sam zna da je u toj reklami njegov kolega Lorens a ne on.

-Kakva reklama za "Super boul"?? Vidiš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lud si kao ljudi na Twitteru. Nisam Lorens Fišburn. Čak ni ne ličimo. Možda smo obojica crni i poznati, ali ne ličimo- iznervirano ali kroz smeh odgovorio je Semjuel.

Nakon prozivke na račun Rubina i njegovog nesavesnog obavljanja posla, voditelj je sam sebi opalio šamar, izvinio se Džeksonu i tako nastavio razgovor sa poznatim glumcem.

Pogledajte video i sami:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NISAM LORENS FIŠBURN! Semjuel L. Džekson pobesneo na televiziji

Izvor: Blic, 11.Feb.2014

Holivudski glumac, Semjuel L. Džekson, gostujući juče u jednoj emisiji doživeo je neprijatno iznenađenje nakon što ga je voditelj pomešao sa kolegom Lorens Fišbernom...Dok su razgovarali o poslednjem Džeksonovom filmu "Robokap", voditelj emisije, Sem Rubin, upitao je poznatog glumca o reklami...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.