Sahrana Roberta Enkea u nedelju

Izvor: Blic, 12.Nov.2009, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana Roberta Enkea u nedelju

Golman Hanovera Robert Enke, koji je u utorak izvršio samoubistvo, biće sahranjen u nedelju, a prethodno će na stadionu njegovog kluba biti održan komemorativni skup.

Portparol Hanovera Andreas Kunt rekao je da će Enke biti sahranjen na groblju u Nojštatu, gde je živeo. Fudbalski savez Nemačke saopštio je da će svi reprezentativci prisustvovati sahrani.

Enke se bacio pod voz u utorak uveče na pružnom prelazu u blizini Nojštata, a njegova supruga Tereza juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je potvrdila da je prethodnih šest godina patio od depresije.

Tokom igračke karijere 32-godišnji Enke je branio za Karl Cajs Jenu, Borusiju Menhengladbah, Benfiku, Barselonu, Fenerbahče i Tenerife, a za reprezentaciju Nemačke zabeležio je osam nastupa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Enkeova supruga: Robert je patio od depresije

Izvor: Mondo, 11.Nov.2009, 16:40

Golman nemačke fudbalske reprezentacije i fudbalskog kluba Hanover Robert Enke, koji je u utorak uveče izvršio samoubistvo, patio je od depresije, rekla je njegova udovica Tereza Enke na konferenciji za medije.

Nastavak na Mondo...

Enke patio zbog ćerke

Izvor: Glas javnosti, 12.Nov.2009

Fudbalski svet pogođen je tragičnom sudbinom golmana Hanovera i fudbalske reprezentacije Nemačke Roberta Enkea koji se u utorak uveče bacio pod voz. Prema policijskim izveštajima Robert Enke (32) izvršio je samoubistvo, pošto nije mogao da preboli smrt svoje dvogodišnje ćerkice Laure, pre tri...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.