STRAVIČNA NESREĆA U “RTB BOR”: Rudar pao sa mašine od 25 tona i podleteo pod nju!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jun.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA U “RTB BOR”: Rudar pao sa mašine od 25 tona i podleteo pod nju!

B. L. (36), radnik u podzemnom rudniku ''Jama'', iz sastava RTB ''Bor'', zadobio je teške telesne povrede kada je, najpre, iz, za sada nepoznatih razloga, pao sa utovarne mašine, teške oko 25 tona, nakon čega ga je ona i pritisla.

- Rudar je primljen sa teškim povredama unutrašnjih organa - rečeno je za Novosti u Opštoj bolnici u Boru. - Slezinu smo morali da mu izvadimo, ali smo spasili dijafragmu i želudac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
B. L. je imao i potpuno iščašenje kuka, ali su borski ortopedi uspeli da mu ga nameste, pišu Novosti.

- B. L. je trenutno van životne opasnosti, ali se njegovo stanje prati – kažu u borskoj bolnici.

Uzrok ove nesreće se ispituje.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U RTB "BOR": Rudara pritisla mašina od 25 tona!

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2016

B.L. (36), radnik u podzemnom rudniku ''Jama'', iz sastava RTB ''Bor'', zadobio je u teške telesne povrede kada je, najpre, iz za sada nepoznatih razloga pao sa utovarne mašine, teške oko 25 tona, nakon čega ga je ona i pritisla BOR - B.L. (36), radnik u podzemnom rudniku ''Jama'',...

Nastavak na Večernje novosti...

Povređen radnik u borskoj Jami

Izvor: Bor030.net, 16.Jun.2016

Radnik borske Jame B. L. (36) teško je povređen kada je, iz za sada nepoznatih razloga pao sa utovarne mašine, teške oko 25 tona, posle čega ga je ona i pritisla, pišu Novosti...B. L. je zbrinut u Opštu bolnicu u Boru gde su mu dijagnostikovane teške povrede unutrašnjih organa...Mediji prenose...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.