Ruski voditelj uživo priznao da je gej: Dobio otkaz, blokirali mu mejl i izbrisali ga sa Interneta

Izvor: Blic, 15.Avg.2013, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski voditelj uživo priznao da je gej: Dobio otkaz, blokirali mu mejl i izbrisali ga sa Interneta

Poznati ruski TV voditelj Anton Krasovski šokirao je kolege u studiju, kao i gledaoce, kada je u emisiji objavio da je gej, javlja Si-Bi-Es njuz.

Krasovski (37), tadašnji urednik na TV Kontr, pratio je pre nekoliko meseci donošenje zakona o antigej propagandi u Rusiji i osećao se kao licemer, pre nego što je odlučio da javno prizna da je homoseksualac.

Rusija na meti kritika

Rusija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutno doživljava kritike sa raznih strana zbog zakona donetog 1. jula po kome su zabranjene gej parade, i po kome je čak zabranjeno pričati deci o tome da postoje homoseksualci.

Pred kraj emisije izjavio je:

- Ja sam gej, i ja sam isto čovek kao i vi, dragi moji gledaoci, kao što je predsednik Putin, kao što je premijer Medvedev i kao što su poslanici u Dumi. Odlučio sam da budem otvoren i da se otvorim. To je to!

Iako se incident dogodio nedavno, teško je pronaći bilo kakav snimak njegove izjave, koja je izgleda skinuta sa interneta, kao da se događaj nikad nije ni desio, komentariše Si-Bi-Es. U intervjuu za sajt Snob.ru, Krasovski je naveo da su odmah blokirali sve njegove naloge i kompanijsku imejl adresu.

- Bukvalno odmah, preko noći. Izbrisali su ne samo moj lik sa interneta, već i sve moje TV emisije, kao da nikad nisam postojao. Treba im pola dana da postave baner kad im tražim, a sad su pokazali takvu neviđenu efikasnost. Neko bi rekao da mogu kad hoće - rekao je Krasovski.

VIDEO > Voditelj uživo priznao da je gej, pa dobio otkaz:

Pročitajte još:

Rusija: Namame tinejdžere homoseksualce, a onda ih fizički i psihički zlostavljaju Rusija: Bivši školski drugovi silovali gej mladića pivskom flašom i razbili mu glavu Antigej zakon u Rusiji usvojen s odnosom glasova 436:0

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski voditelj priznao da je gej: Dobio otkaz, blokirali mu mejl i izbrisali ga sa Interneta

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2013

MOSKVA - Poznati ruski TV voditelj Anton Krasovski šokirao je kolege u studiju, kao i gledaoce, kada je u emisiji objavio da je gej, javlja CBS News.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.