Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2013, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji traže da se zaustavi nasilje u Novom Sadi

NOVI SAD -

Članovi Saveta roditelja Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada" iz Novog Sada, u čijoj se blizini dogodio oružani obračun dve grupe mladića, pozvali su nadležne da večeras dođu na sastanak u tu školu kako bi se preduzele konkretne mere i zaustavilo nasilje u gradu.

Roditelji su na sastanak pozvali predstavnike gradskih i pokrajinskih vlasti, policije, mesnih zajednica, Nezavisnog društva novinara Vojvodine i medije.

"Svedoci smo konstantnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nasilja u i oko škola. Prebijanja građana zato što navijaju za neki klub ili ne navijaju ni za kog. Svedoci smo tuča, iznuđivanja, šikaniranja. Vreme je da svi zajedno stavimo prst na čelo, jer smo svi zakazali", navodi se u pozivu na ovaj skup.

U nedelju je u Novom Sadu održan protest protiv nasilja pod parolom "Prst na čelo".

Reč je o akciji koja je pokrenuta preko društvenih mreža Tviter (Twitter) i Fejsbuk (Facebook), a na protestu se okupilo svega nekoliko desetina građana.

Pucnjava koja se desila prošle nedelje bila je na oko 50 metara od osnovne škole i od vrtića, i to oko 13 sati. Niko nije bio povređen, a jedan metak zabio se u fasadu obližnje zgrade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roditelji traže da se zaustavi nasilje u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2013

NOVI SAD -..Članovi Saveta roditelja Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada" iz Novog Sada, u čijoj se blizini dogodio oružani obračun dve grupe mladića, pozvali su nadležne da večeras dođu na sastanak u tu školu kako bi se preduzele konkretne mere i zaustavilo nasilje u gradu...Roditelji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Provaljeno u prostorije NDNV u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2013, 10:44

Nepoznati počinioci provalili su sinoć u prostorije Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) i Kluba odbornika Skupštine grada Novog Sada.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.