Raznolik program na Lovefestu u Vrnjačkoj Banji: Od hip-hopa do rok muzike

Izvor: Blic, 07.Jul.2014, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raznolik program na Lovefestu u Vrnjačkoj Banji: Od hip-hopa do rok muzike

"Ljubavni festival" u Vrnjačkoj Banji ugostiće 8. avgusta najbolje hip-hop izvođaće iz regiona na svojoj novoj bini Bushmills Live Stage.

Zvezde večeri biće hip hop sastav Bad Copy, dok će istog dana nastupiti i crnogorski dvojac Who See, Prti Bee Gee, VIP, niški sastav Stereo Banana, kao i

drum&bass sastav Mystic Stylez i Mlađi Referent & Rema Luda Kuća.

Ljubitelji tvrđeg gitarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvuka, od 7. do 9. avgusta na Lovefestu će imati priliku da čuju i Partibrejkerse, Kandu, Kodžu i Nebojšu, kao i Ramba Amadeusa. Svoje nastupe potvrdili su i hrvatska rok grupa Let 3, Nikola Vranjković, Ritam Nereda, Goribor i čačanski sastav Za Dž, dok će program na bini otvoriti vrnjački bend Regulator.

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica iznosi 1.999 dinara, dok je cena karte za jedan dan 999 dinara. Ulaznice za festival se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima ili naručiti putem sajta www.lovefest.rs.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rok, rege, rep i elektronika na “Reload festivalu”

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jul.2014

“Divlje jagode”, hip-hop dvojac “Prti Bee Gee” i bend “E-play” samo su neki od izvođača koji će nastupiti na “Reload festivalu” koji će 25. i 26. jula biti održan u Vladičinom Hanu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.