Radovan Karadžić: Hoću sastanak sa Džulijanom Asanžom!

Izvor: Kurir, 16.Dec.2013, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovan Karadžić: Hoću sastanak sa Džulijanom Asanžom!

Nekadašnji predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić uputio je pismo ambasadoru Ekvadora u Hagu Miguelu Kalahoranu Kaminu u

Nekadašnji predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić uputio je pismo ambasadoru Ekvadora u Hagu Miguelu Kalahoranu Kaminu u kome traži dozvolu da se predstavnik njegovog tima za odbranu sastane sa Džulijanom Asanžom, osnivačem “Vikiliksa“!

- Tražim od Vlade Ekvadora dozvolu da se moj legalni predstavnik Piter >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Robinson sastane sa Džulijanom Asanžom, koji trenutno boravi u vašoj ambasadi u Velikoj Britaniji – navedeno je u Karadžićevom pismu.

U saopštenju se dodaje da će Robinson, koji je američki advokat i bivši tužilac u Sjedinjenim Američkim Državama, poštovati pravila i da će se ponašati u skladu sa pravilima koje vaša vlada odredi za taj sastanak.

On će biti na raspolaganju za takav sastanak sve do 16. januara 2014. godine, kada se nastavlja sudski postupak protiv Karadžića pred sudom u Hagu nakon zimske pauze, ističe se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPANJIO CRNOGORCE: Šeik u Vili Gorica ostavio bakšiš od 50.000 dolara

Izvor: Kurir, 16.Dec.2013

Princ Abu Dabija ostavio osoblju koje ga je opsluživalo u Vili Gorica u Podgorici koverte sa po 1.000 dolara bakšiša za svakoga..BEOGRAD - Tako to rade šeici!..Princ Abu Dabija, šeik Muhamed bin Zajed el Nahjan, tokom svog poslednjeg boravka u Crnoj Gori ostavio je osoblju koje ga je opsluživalo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.