Radaković: Policija intenzivno traga za ubicom

Izvor: Press, 28.Feb.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radaković: Policija intenzivno traga za ubicom

Načelnik policijske uprave Novi Sad Siniša Radaković izjavio je danas novinraima da je noćas nešto posle ponoći u ulici Braće Dronjak broj 16 počinjeno dvostruko ubistvo.
Radaković je rekao da u interesu istrage druge detalje ovog događaja trenutno ne može izneti u javnost.

"Ubistvo je počinjeno od strane za sada neidentifikovanog lica ili više njih, a svi potencijali policijske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Novi Sad angažovani su na pronalaženju počinilaca", rekao je Radaković.

On je kazao Tanjugu da je ubistvo počinjeno na samom ulazu u zgradu.

Ranije je Tanjugu rečeno u policijskoj upravi Novi Sad da su ubijeni Nenad Opačić i njegova supruga Jasmina.

Nenad Opačić poznat je javnosti od kada je osuđen na dugogodišnju zatvosrsku kaznu kao jedan od vodećih ljudi organizacije Firma, koja je povezivana sa trgovinom velike količine droge.

Opačić je uhapšen u akciji "Sablja" 2003. godine.

Presudom je potvrđeno da se kao šef veterničke grupe bavio preprodajom narkotika, kao i da je bio saradnik zemunskog klana u nekoliko slučajeva otmica i iznude.

Nenad Opačić je bio na odsluženju zatvorske kazne, a kako je Tanjugu rečeno u Policijskoj upravi Novi Sad, juče je pušten na slobdni vikend.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nenad Opačić i supruga ubijeni u sačekuši!

Izvor: Prva.rs, 28.Feb.2015

Opačić i njegova supruga ubijenio su nekoliko minuta posle ponoći u ulici Braće Dronjak.. Prema informacijama iz novosadske policije, odmah nakon ubistva policija je blokirala grad.. Načelnik policijske uprave Novi Sad Siniša Radaković izjavio je danas novinarima da je noćas nešto posle ponoći...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.