RASKID: I Nojer ostao bez devojke

Izvor: Kurir, 26.Okt.2014, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKID: I Nojer ostao bez devojke

Golman fudbalske reprezentacije Nemačke Manuel Nojer raskinuo je vezu sa svojom dugogodišnjom devojkom Katrin Glih.

Posle Mundijala u Brazilu na kojem su Nemci postali svetski prvaci, određeni broj fudbalera odlučio je da ostavi svoju lepšu polovinu. Prvi je to učinio Mesut Ozil, koji se razišao s Mandi Kapristo. Sledeći je bio Bastijan Švajnštajger, koji je poludeo za teniserkom Anom Ivanović, te je zbog lepe Srpkinje ostavio verenicu i manekenku Saru Brandner.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Istina je! Manuel i Katrin više nisu zajedno. Razišli su se pre nekoliko nedelja i više ne žive zajedno. To je njihova privatnost - rekao je jedan Nojerov prijatelj.

Nojer i Katrin Glih bili su u krizi, a romansu nije mogao da obnovi ni zajednički odmor u Grčkoj, kao ni molbe članova obe porodice.

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.