RAJ-ZA-KANIBALE-Da-li-biste-probali-hamburger-od-ljudskog-mesa

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAJ-ZA-KANIBALE-Da-li-biste-probali-hamburger-od-ljudskog-mesa

Oni koji žele da probaju ove burgere moraju pomno da prate Tviter gde će biti otkrivena i tačna lokacija gde ih mogu kupiti, a koja je još uvek tajna

Ako ste mislili da ste probali sve moguće kombinacije hamburgera, varate se. Evo jedne revolucionarne ideje – hamburgeri sa ukusom ljudskog mesa.

Nije, naravno, u pitanju pravo ljudsko meso, već kombinacija koja mu, navodno, poprilično liči. Kontroverzni “kanibal” burger potpisuje ekipa Meshed, prenosi portal >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << “Vice”.

Vrlo jednostavno pitanje koje se nameće samo od sebe glasi: Kako oni znaju kakvog je ukusa ljudsko meso? Evo odgovora. Ekipa koja je kreirala “kanibal” hamburger istraživala je svedočenja pravih kanibala, uključujući i istraživanja novinara Vilijama Sibruka koji je ukus ljudskog mesa opisao kao “zrelu i ne previše mladu teletinu koja još uvek nije govedina“.

Nakon dosta eksperimentisanja, ekipa Mesheda zaključila je da kombinacija svinjetine, teletine, pileće jetre i koštane srži daje najbolju repliku ukusa i teksture ljudskog mesa.

Oni koji žele da probaju ove burgere moraju pomno da prate Tviter gde će biti otkrivena i tačna lokacija gde ih mogu kupiti, a koja je još uvek tajna.

A cela ova priča zapravo je deo promotivne najave pete sezone serijala “The Walking Dead” čiju je premijeru AMC najavio za 12. oktobar.

Pogledajte trejler:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.