Putuj kao grof, letuj kao prosjak

Izvor: S media, 17.Jul.2010, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putuj kao grof, letuj kao prosjak



Grupa turista agencije "Konte" koju je pre deset dana u Egiptu sačekalo neprijatno iznenadjenje - da nemaju smeštaj vratila se noćas u Srbiju.


U medjuvremenu, turistička inspekcija Srbije počela je da ispituje turističke agencije i zaključila da nijedna od za sada proverenih, nema polisu osiguranja kojom bi se pokrila odgovornost agencije prema putnicima, ako ne izmire obaveze u aranžmanu.

U Srbiji ima oko 600 agencija koje organizuju putovanja. U >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << turističkoj inspekciji kažu da je ova sveobuhvatna provera ranije planirana i da nema veze sa slučajem "Konte".

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

"Konte" u pritvoru do mesec dana

Deset najčešćih prevara turističkih agencija

Uhapšen vlasnik agencije "Konte"

Krivična prijava protiv turističke agencije Konte

Policija traži vlasnika „Kontea“

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspekcija proverava turističke agencije, ni jedna nema važno osiguranje

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Jul.2010

Grupa turista agencije "Konte" koju je pre deset dana u Egiptu sačekalo neprijatno iznenadjenje da nemaju smeštaj vratila se noćas u Srbiju, javila je jutros RTS. U medjuvremenu, turistička inspekcija Srbije počela je da ispituje turističke agencije i zaključila da nijedna od

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Vratili se prevareni putnici agencije Konte

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2010

Grupa turista agencije "Konte", koju je pre deset dana u Egiptu sačekalo neprijatno iznenađenje - da nemaju smeštaj, vratila se noćas u Srbiju.

Nastavak na Radio 021...

Prevareni turisti se vratili iz Kaira

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2010

Turisti agencije “Konte” koje je pre deset dana u Egiptu sačekalo neprijatno iznenađenje - da nemaju smeštaj, vratili su se u Srbiju

Nastavak na Večernje novosti...

Sve agencije bez polisa

Izvor: B92, 18.Jul.2010, 09:20

Slučaj „Konte" pokazao da nijedna domaća agencija ne štiti putnike od rizika. Ministarstvo ekonomije dalo rok agencijama da kupe polise..Izvor: Večernje novosti..SAMO sreća i dugogodišnje iskustvo turističkih radnika do sada su čuvali srpske turiste, jer je slučaj „Konte" otkrio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.