Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2012, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen dečak nestao u Smederevskoj Palanci

SMEDEREVO -

Desetogodišnji Marko Mulja, čiji je nestanak prijavljen policiji Smederevske Palanke, pronađen je i privremeno smešten u Domu za decu i omladinu na Voždovcu u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Pošto je dečak nepismen i teško govori, nisu odmah mogli da budu utvrđeni njegov identitet i boravište.

U smederevskoj policiji rečeno je da je vest agencije Beta bio prvi trag koji je opisom dečakove odeće i napomenom da živi u Smederevskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Palanci pomogao bržoj identifikaciji.

Dva radnika Centra za socijalni rad u Smederevskoj Palanaci i jedan policajac iz Smedereva preuzeće dečaka iz Beograda.

Podsećamo, policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci prijavljen je nestanak 10. godišnjeg dečaka Marka Mulje, koji je visok oko 120 centimetara, tamnije je puti, crne kose, a na desnoj strani čela ima vidan ožiljak sa tragovima ušivanja, saopšteno je danas iz PU Smederevo.

Marko nije dolazio kući još od 24. novembra, a u momentu odlaska od kuće na sebi je imao crveni perjani prsluk, donji deo trenerke ljubičaste boje, crno-belu duksericu i crne cipele.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen dječak nestao u Smederevskoj Palanci

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2012

SMEDEREVO - Dječak M.M. (10), čiji je nestanak prijavljen policiji Smederevske Palanke pronađen je i privremeno smješten u Domu za djecu i omladinu na Voždovcu u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.