Premijera predstave Exit u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera predstave "Exit" u Somboru

Premijera predstave EXIT održaće se 31.maja u 20.00 časova, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor.

Nakon uspešne premijere u Temišvaru, autorsko delo Arpada Šilinga, jednog od najboljih evropskih reditelja, predstaviće se i našoj publici.

Predstava je nastala u koprodukciji Mađarskog državnog pozorišta Čiki Gergelj iz Temišvara, Klasičnog pozorišta Joan Slavić iz Arada i Narodnog pozorišta Sombor i bavi se aktuelnim pitanjima: Kako nam je onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kad nešto već napustimo, a ne dobijemo ništa? Šta se dešava kada smo negde zaključani? Kako se formira zajednica? Kako prekidamo stare odnose da bismo gradili nove? Kako se menjaju naši ciljevi i šta sve činimo da ih postignemo?

I na kraju, možda i najvažnije od svih - Šta smo sve spremni da žrtvujemo kako bismo preživeli?

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.