Požar u Padinskoj skeli, izgorele garaže, automobil

Izvor: Blic, 13.Nov.2013, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Padinskoj skeli, izgorele garaže, automobil

Četiri garaže izgorele su u požaru koji je danas posle podne izbio u stambenom bloku u Ulici Dejana Smiljkovića u Padinskoj skeli.

U požaru, čiji uzrok za sada nije poznat, izgoreo je i jedan automobil, izvesna količina ogrevnog drveta i nešto bele tehnike, rekao je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije grada Beograda Rade Milošević.

Vatra, koja je zahvatila niz od sedam, osam spojenih garaža, ugašena je brzom intervencijom 12 vatrogasaca spasilaca, rekao je Milošević i naveo da nema povređenih.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

P. Skela: U požaru izgorele garaže

Izvor: B92, 13.Nov.2013

Beograd -- Četiri garaže izgorele su u požaru koji je danas posle podne izbio u stambenom bloku u Ulici Dejana Smiljkovića u Padinskoj Skeli...U požaru, čiji uzrok za sada nije poznat, izgoreo je i jedan automobil, izvesna količina ogrevnog drveta i nešto bele tehnike, rekao je Tanjugu načelnik...

Nastavak na B92...

U Padinskoj skeli, izgorele garaže, automobil...

Izvor: Mondo, 13.Nov.2013

U požaru koji je danas posle podne izbio u stambenom bloku u Ulici Dejana Smiljkovića u Padinskoj skeli izgorele su..

Nastavak na Mondo...

Gorele barake i radionica

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2013

ČETIRI garaže izgorele su u požaru koji je u sredu, oko 16 časova, izbio u stambenom bloku, u Ulici Dejana Smiljkovića, u Padinskoj skeli. U požaru, srećom, niko nije povređen, ali je pričinjena velika materijalna šteta. - U požaru, čiji uzrok za sada još nije utvrđen, izgoreo je i jedan...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.