Pogledajte predivne slike naše prestonice snimljene dronom!

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte predivne slike naše prestonice snimljene dronom!

DA male bespilotne letilice na daljinsko upravljanje, kod nas poznatije kao dronovi, ne služe samo za izazivanje incidenata na futbalskim stadionima dokazala su i dvojica Beograđanina, koja su zahvaljujući ovom uređaju pokalazi i svoju ljubav prema prestonici. Đorđe Jojkić i Stanojev Goran su entuzijaste koje se iz hobija bave snimanjem iz vazduha i koji su snimili panoramu Beograda. Za rad su koristili skoro identičan model drona koji je odgovoran za prekid prošlog futbalskog meča Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Albanije. Snimak je napravljen minijaturnom kamerom GoPro u fullHD rezoluciji sa 60 slika u sekundi radi tečnog prikaza. Sadrži više od 40 scena Beograda snimljenih iz vazduha. Radi se o nekomercijalnom projektu, a video snimak Panorama Beograda (iz vazduha) specifičan je jer je sniman više od godinu dana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pogledajte veličanstveni snimak Beograda iz vazduha (VIDEO)

Izvor: B92, 10.Okt.2015, 08:42

Dvojica Beograđana su zahvaljujući dronu pokazali svoju ljubav prema prestonici...Đorđe Jojkić i Stanojev Goran su entuzijasti koji se iz hobija bave snimanjem iz vazduha...Za potrebe snimanja Beograda iz vazduha koristili su minijaturnu GoPro kameru u fullHD rezoluciji...Da bi panorama Beograda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.