Pljusak lomio crepove u Prokuplju

Izvor: B92, 22.Sep.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljusak lomio crepove u Prokuplju

Teritoriju Opštine Prokuplje u ponedeljak popodne zahvatilo je jako nevreme.

Oko 15.00 na širi centar grada sručio se jak pljusak, koji je trajao petnaestak minuta, a prema nezvaničnim informacijama pričinjena je materijalna šteta.

U višim delovima grada, u Đurevačkom naselju pljusak je lomio crepove na krovovima, a u neposrednoj blizini Doma za učenike padalo je drveće na kolovoz, zbog čega je morala da reaguje vatrogasna služba.

Toplički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okrug su u aprilu ove godine pogodile velike poplave, nakon višednevnih padavina, a posledice tih poplava se i dalje saniraju.


Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olujno nevreme u Prokuplju

Izvor: RTS, 22.Sep.2014

Prokuplje i okolinu oko 15 časova zahvatilo je jako nevreme praćeno kišom, gradom i olujnim vetrom koji je lomio grane i obarao drveće...U nevremenu je oštećeno nekoliko automobila, a preprečeno drvo nakratko je zaustavilo saobraćaj na putu Niš-Prokuplje...U pojedinim delovima grada došlo je...

Nastavak na RTS...

Jako nevreme pogodilo Prokuplje

Izvor: OkRadio.rs, 22.Sep.2014

Jak pljusak pogodio je Opštinu Prokuplje u ponedeljak oko 15h. Pljusak koji je zahvatio širi centar grada trajao je petnaestak minuta, a prema nezvaničnim informacijama pričinjena je materijalna šteta.   U višim delovima grada, u Đurevačkom naselju, pljusak je lomio crepove na krovovima,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.