Plaćenici objavili rat piratima! Ako ste nelegalno skinuli ovaj film - čuvajte se!

Izvor: Blic, 19.Sep.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plaćenici" objavili rat piratima! Ako ste nelegalno skinuli ovaj film - čuvajte se!

Nakon što je akciona saga "The Expandables 3" podbacila na bioskopskim blagajnama, producenti filma zahtevaju nadoknadu od onih koji su film neovlašćeno postavljali i skidali sa interneta.

Ajra Sagel, zastupnik nosioca autorskih prava na ovaj film rekao je za Hollywood Reporter da je poslao nekoliko pisama upozorenja vlasnicima torent sajtova. U pismima se navodi da su piratski sajtovi neovlašćeno postavili film na internet i dat im je rok do 5. oktobra ove godine da se nagode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa nosiocima prava.

Podsetimo, Lionsgate studio, jedan od producenata ovog filmm podneo je tužbu početkom avgusta protiv nepoznatog počinioca koji se tereti da je ukrao kopiju filma i postavio je na internet. Tada je sud naložio sajtovima poput limetorrents.com, billionuploads.com, hulfile.eu, played.to, swantshare.com i dotsemper.com da sklone spornu kopiju, jer je studio dokazao da su torent sajtovi ozbiljno ugrozili zaradu filma budući da je film za kratko vreme skinut više od 2 miliona puta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.