PROCENITE-SAMI-Da-li-je-Milica-Pavlovic-lepsa-sa-sminkom-ili-bez-nje

Izvor: medio.rs, 17.Okt.2014, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCENITE-SAMI-Da-li-je-Milica-Pavlovic-lepsa-sa-sminkom-ili-bez-nje

Milica Pavlović važi za jednu od pevačica koje veom vode računa o tome kako se pojavljuju u javnosti, međutim, ovoga puta kao da nije marila "šta će ljudi reći".

Atraktivna pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a poslednja u nizu fotografija koju je postavila na Fejsbuk je sa svojom bakom.

"Moje vaspitanje", napisala je Milica ispod fotografije i dobila reči hvale i pozitivne komentare zbog fotografije sa bakom.

Ono što je interesantno je da Pavlovićeva na ovoj fotografiji nema šminku. Da li vam se dopada ovo Miličino izdanje?

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Fotke bez šminke i dalje u trendu: Kako vam se sviđa Milica?

Izvor: Svet, 18.Okt.2014, 11:58

Pevačica Milica Pavlović veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa smo do sada imali prilike da vidimo i dosta privatnih fotografija. Od onih sa letovanja, na putovanju, pre i posle nastupa.. Pre neki dan, Milica je fanove počastila fotografijom sa svojom bakom, na kojoj je potpuno bez šminke.. Ona...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.