PROBLEMI KOMUNALACA IZ LUCANA Nema plate zbog mrtve macke

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2015, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI KOMUNALACA IZ LUCANA Nema plate zbog mrtve macke

Više od 50 radnika JKP "Komunalac" iz Lučana nije primilo platu jer je predsednica Opštine Vesna Stambolić odbila da potpiše obračunsku listu po kojoj je za obavljeni posao trebalo da prebaci oko dva miliona dinara na račun ovog preduzeća.

Razlog je, kako je navela, to što jedna ulica (dr Dragiše mišovića) nije čišćena nijednom tokom novembra, a u drugoj ulici (Cvetna) nije uklonjen leš mačke?!

Direktor "Komunalca" Milomir Bešević ističe da je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i svakog meseca obračunska lista načinjena na osnovu beležaka radnika koji su iznosili smeće, prali ulice ili održavali zelenilo. dokument je poslat početkom decembra, ali je posle nekoliko dana stigao odgovor da predsednica ne želi da ga potpiše i da prebaci novac preduzeću bez čega preduzeće ne može da isplati zarade zaposlenima.

"Mi nismo tražili da nam se taj novac pokloni, mi smo ga našim radom zaradili", kaže Bešević.

"Ona je svoj odgovor dokumentovala fotografijama na kojima se vidi gomila plastičnog otpada u jendoj ulici i leš mačke u drugoj. ovo je klasična politička igra, valjda je svkaome jasno da uginula mačka nije to što muči predsednicu. to je samo povod, jer iza svega stoje politika i osveta zato što sam tražio da se dužnicima i pojedinim moćnicima prinudno naplati dug za vodu koji je milionski. Ja i dalje stojim iza takve odluke, jer ako sirotinja plaća, moraju i milioneri"

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komunalci blokirali zgradu opštine Lučani

Izvor: Beta, 11.Dec.2015

Radnici Javnog komunalnog preduzeća u Lučanima u sedam časova došli su, sa mehanizacijom, ispred zgrade opštine u znak protesta što im nisu prebačene budžetske pare za plate. Oni su najavili da neće otići sve dok im predsednica opštine Vesna Stambolić ne potpiše "Obračunsku situaciju" za...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.