PRETRES KUCE U BLIZINI MESTA UBISTVA PEVACICE Inspektori odneli sve stvari oca i sina

Izvor: medio.rs, 22.Apr.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETRES KUCE U BLIZINI MESTA UBISTVA PEVACICE Inspektori odneli sve stvari oca i sina

BEOGRAD - Beogradska policija, u nastavku istrage o ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović obavila je pretres jedne kuće u naselju Crvenka koja je udaljena oko kilometar od nasipa u Borči.

Po lupom policijskih inspektora bila je kuća starijeg muškarca sa inicijalima S. A. za koga se osnovano sumnja da se radi o osobi koju je policija pronašla u nedelju prepodne kako leži u šiblju nedaleko do mesta gde se nalazilo telo ubijene pevačice.

U toku poretraživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kuće u dvorištu se nalazio i njegov takođe njegov sin Saša A. sa kojim su policajci takođe obavili razgovor.

Ekipa Forenzičara je posle nešto manje od sat vremena iz kuće dvojice muškaraca sa sobom na analizu odnela bicikl, farmerke i dva para obuće.

Posle odlaska policijskih inspektora Saša A. je kratko za Kurir rekao da on i njegov otac nemaju nikakve veze sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

Inače prema saznanjima Kurira na informativnom razgovoru u PU za Grad Breograd - 29 . novembar bili su vlasnici motora i bicikala.

Inače policija traga i za plavim BMW. Pretpostavlja se da policija verovatno traži sve što su snimile kamere, određene automobile, bicikliste, ali i osbe koje su snimljene u blizini nasipa gde je pronađeno telo pevačice.

( J.R.)

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

SVEKROVA KOŠULJA OTKRIVA UBICU PEVAČICE Policija traga i za motkom kojom je ubijena

Izvor: Kurir, 23.Apr.2016, 08:00

...BEOGRAD - Beogradska policija ne isključuje mogućnost da je predmet kojim je ubijena Jelena Krsmanović Marjanović bačen u rukavac Dunava, i to u močvaru koja se nalazi sa suprotne strane nasipa na kom je pronađeno njeno telo, otkriva Kurir..Naš izvor iz istrage navodi da je policija na nogama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.