POVREĐENO ČETVORO DECE: Direktan sudar na OBRENOVAČKOM PUTU

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVREĐENO ČETVORO DECE: Direktan sudar na OBRENOVAČKOM PUTU

Na putevima u Srbiji juče je zabeleženo 142 intervencije, od kojih 48 na javnom mestu i pet saobraćajnih nezgoda, rekla je za Telegraf portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Beogradu je zabeleženo 114 intervencija, od kojih 21 na javnom mestu.

Prva zabeležena saobraćajna nezgoda bila je 19.07 na uglu Gospodara Vučića i Subotičke i tom prilikom lakše je povređena jedna osoba, koja je prevezena u Urgentni centar.

Druga saobraćajna nezgoda bila je u 20.39 >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na uglu Kneza Miloša i Subotičke i tom prilikom je, takođe, povređen muškarac (36), koji je zbrinut u Urgentni centar.

U sudaru dva automobila na Novom obrenovačkom putu u 23.40 pomoć su pružile dve lekarske ekipe za petoro povređenih, od kojih četvoro dece koji su voženi u Urgentni centar i jedna odrasla osoba, koja je prevezena na Institut za ortopediju na Banjici.

Juče su se za pomoć javljali svi hronični bolesnici sa simptomima gušenja, hipertenzije, srčani bolesnici, takođe i astmatičari.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BURNA NOĆ U BEOGRADU: 7 povređenih u 3 saobraćajke, među njima 4 dece

Izvor: Kurir, 26.Jul.2016

...Ona je precizirala da se udes dogodio u 2340 i da su na lice mesta izašle dve lekarske ekipe koje su prevezle decu na Urgentni centar, a jednu odraslu osobu na Institut za ortopediju Banjica.."U pitanju su lakše povrede", naglasila je Macura..U udesu u 2039 na uglu ulica Kneza Miloša i Vojvode...

Nastavak na Kurir...

NESREĆA U BULEVARU OSLOBOĐENJA: Povređen muškarac (28), hitno prebačen u Urgentni centar

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 07:17

Hitna pomoć protekle noći u Beogradu imala je 87 intervencija od kojih 12 na javnom mestu, uključujući jednu saobraćajnu nesreću, rekla je za Telegraf portparol Hitne pomoći Nada Macura...- U Bulevaru oslobođenja dogodila se saobraćajna nezgoda u 19.20, u kojoj je lakše povređen muškarac...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.