Očekujem od B92 da poštuje ugovor

Izvor: Beta, 02.Okt.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekujem od B92 da poštuje ugovor

BEOGRAD, 2. oktobra 2014. (Beta) - Autorka TV emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković izjavila je da "ne razume" saopštenje TV B92 od četvrtka i da očekuje da ta stanica poštuje ugovor o emitovanju njene emisije.

"Očekujem da se oni (B92) ponašaju profesionalno, da poštuju ugovor i da radim u nedelju", rekla je Olja Bećković za Blic, dodajući da ne zna šta znači formulacija iz saopštenja televizije da će saradnja s Oljom Bećković i Produkcijskom grupom Mreža predstavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << "težak izazov".

TV autorka je dodala da na osnovu toga ne može da zaključi da li je ugovor koji ima s B92 raskinut.

Olja Bećković je rekla da je niko iz B92 nije zvanično kontaktirao, a na pitanje kakva je sudbina njene emisije, rekla je da s B92 ima važeći ugovor do marta.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Olja Bećković: Očekujem da radim u nedelju!

Izvor: 24sata, 02.Okt.2014

Autorka TV emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković izjavila je da "ne razume" današnje saopštenje TV B92 i da očekuje da će ta stanica poštovati ugovor o emitovanju njene emisije...TV autorka je dodala da na osnovu toga ne može da zaključi da li je ugovor koji ima sa B92 raskinut...Olja Bećković...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.