Novi holivudski par: Tarantino i Uma Turman

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi holivudski par: Tarantino i Uma Turman

Američka glumica Uma Turman (44) i reditelj Kventin Tarantino (51) postali su par, 20 godina pošto su prvi put zajedno radili i to na filmu "Petparačke priče", objaivo je američki tabloid "US vikli".

Kventin Tarantino i Uma Turman tokom festivala u Kanu

 

Kako piše američki časopis, njihovo dugogodišnje prijateljstvo preraslo je u romantičnu vezu pošto je glumica prošlog meseca raskinula veridbu sa multimilionerom Arpadom "Arkijem" Busonom. Izvori >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << američkog tabloida kažu da su njih dvoje tokom boravka na jugu Francuske odseli u istoj vili.

 

Uma Turman je dugogodišnja Tarantinova "muza", a vezu sa rediteljem potvrdila je u Kanu. Par je prošetao crvenim tepihom držeći se za ruke, grlili su se i osmehivali jedno drugom, a u jednom trenutku su i zaplesali.

 

"Jednostavno se desilo i sada su zajedno. On je voli godinama", rekao je američkom časopisu izvor blizak paru.

 

Par se pojavio 23. maja na premijeri "Clouds of Sils Maria", a bili su zajedno i na svečanosti zatvaranja. Njima se na proslavi 20. rođendana "Petparačkih priča" pridružio i Džon Travolta koji takođe igra u filmu.

 

Uma Turman ima iza sebe brak sa glumcem Itanom Hokom s kojim ima dvoje dece. Tarantino se zabavljao sa Mirom Sorvino, Keti Grifin, Sofijom Kopolom i Džuli Drajfus.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kventin Tarantino i Uma Turman u vezi?

Izvor: Press, 29.Maj.2014

Tarantino i Turmanova su prijatelji već 20 godina i sada su odlučili da svoju vezu prenesu na drugi nivo, piše "US Weekly" pozivajući se na dobro obaveštene izvore... Par je navodno počeo vezu pošto je Turmanova raskinula sa verenikom Arpadom Busonom prošlog meseca. .. Turmanova i Tarantino...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.