Noć bez saobraćajnih udesa

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć bez saobraćajnih udesa

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 116 intervencija od kojih 13 na javnim mestima, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa.

Lekarima su se najčešće obraćali hronični i srčani bolesnici, istakla je Macura i precizirala da je Hitna pomoć za protekla 24 sata u Beogradu obavila 235 intervencija od kojih 56 na javnim mestima.

Macura je savetovala adekvatno oblačenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << merenje krvnog pritiska, redovnu terapiju, uzimanje tečnosti i vitamina i provetravanje prostorija.

Portparol Hitne pomoći je savetovala vozačima, koji se upute na obeležavanje slave Sveti Nikola, da vode računa o konzumaciji alkohola.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Bez saobraćajnih udesa i povređenih

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 116 intervencija od kojih 13 na javnim mestima, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, ističući da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa...Lekarima su se najčešće obraćali hronični i srčani bolesnici, istakla...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.