Petak, 19.12.2014.

07:00

Noć bez saobraćajnih udesa

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 116 intervencija od kojih 13 na javnim mestima, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Default images

Ona je rekla da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa.

Lekarima su se najčešće obraćali hronični i srčani bolesnici, istakla je Macura i precizirala da je Hitna pomoć za protekla 24 sata u Beogradu obavila 235 intervencija od kojih 56 na javnim mestima.

Macura je savetovala adekvatno oblačenje, merenje krvnog pritiska, redovnu terapiju, uzimanje tečnosti i vitamina i provetravanje prostorija.

Portparol Hitne pomoći je savetovala vozačima, koji se upute na obeležavanje slave Sveti Nikola, da vode računa o konzumaciji alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Podeli: