Nataša Bekvalac: Mama mi kaže da sam dobra krava

Izvor: Kurir, 17.Okt.2014, 06:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Mama mi kaže da sam dobra krava

Nataša Bekvalac trenutno se odvikava od cigareta, što joj zasad predstavlja veliki problem. Pevačica je u emisiji „Grand njuz“ na pitanje novinarke da li joj teško pada odvikavanje, ispričala kako je njena majka proziva zbog toga.

- Mama mi je rekla da sam kao dobra krava, a ja sam joj odgovorila: „Mama, šta to pričaš“, a onda me ona opet poklopi: „Ti si kao ona krava što daje 20 litara mleka, a onda svojom nogom sruši tu kofu“ - rekla je Nataša.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mama pohvalila Natašu: Ti si kao dobra krava!

Izvor: Svet, 17.Okt.2014

Pevačica Nataša Bekvalac pokušava već dugo da ostavi cigarete, ali izgleda da joj to baš i ne uspeva.. Ona je u emisiji “Grand Njuz” izjavila da je zbog neuspele bitke sa ovim porokom često na meti kritike u porodici.. – Mama mi je rekla da sam kao dobra krava. Kada sam je pitala šta to...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.