Na pružnom prelazu kod Magnohroma poginuo muškarac

Izvor: Blic, 14.Okt.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pružnom prelazu kod Magnohroma poginuo muškarac

U Kraljevu je danas poginuo muškarac starosti oko 50 godina, prilikom prelaska pruge na nadvožnjaku, saopštila je kraljevačka policija.

Do nesreće je došlo oko 15.30 sati, kada je teretni voz, koji se kretao iz Kraljeva prema Kragujevcu, udario pešaka na pruzi u Dositejevoj ulici, na nadvožnjaku kod fabrike „Magnohrom".

Od zadobijenih povreda on je preminuo na licu mesta. U toku je uviđaj koji, po nalogu tužioca, vrše policijski službenici Policijske uprave Kraljevo.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešak poginuo na pružnom prelazu

Izvor: RTS, 14.Okt.2013

Teretni voz na pruzi u Kraljevu udario pedesetogodišnjeg muškarca koji je preminuo od zadobijenih povreda...U Kraljevu je danas poginuo muškarac starosti oko 50 godina, prilikom prelaska pruge na nadvožnjaku, saopštila je kraljevačka policija...Nesreća se dogodila oko 15.30, kada je teretni voz,...

Nastavak na RTS...

Voz usmrtio pešaka u Kraljevu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Okt.2013

Teretni voz pregazio je danas u Kraljevu oko 15.30 muškarca starog oko 50 godina koji je prelazio prugu i poginuo na licu mesta, saopštila je policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SMRT NA ŠINAMA: Teretni voz pregazio muškarca

Izvor: CrnaHronika.rs, 15.Okt.2013, 08:43

KRALJEVO – Teretni voz pregazio je u Kraljevu oko 15.30 muškarca starog oko 50 godina koji je prelazio prugu i poginuo na licu mesta, saopštila je policija.Voz se kretao od Kraljeva ka Kragujevcu, a nesreća se dogodila kod fabrike Magnohrom. Uviđaj je obavila kraljevačka policija.. Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.