NOVA MOĆNA OPCIJA NA FACEBOOKU: Sada jednim klikom možete da nađete besplatan WiFi (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jul.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA MOĆNA OPCIJA NA FACEBOOKU: Sada jednim klikom možete da nađete besplatan WiFi (VIDEO)

Foto: Facebook

Svi korisnici Facebook mobilne aplikacije su sada dobili novu korisnu opciju koja će omogućiti pronalaženje besplatnih Wi-Fi konekcija. 

- Danas počinjemo da objavljujemo 'Find Wi-Fi' svuda u svetu, za Android i iPhone. Lansirali smo 'Find Wi-Fi' u nekoliko zemalja prošle godine i otkrili da je servis od pomoći ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji putuju ili su stalno u pokretu. 'Find Wi-Fi' pomaže u lociranju dostupnih Wi-Fi hot spotova - ističu u Facebooku.

Kako biste pronašli pomenutu opciju, potrebno je da kliknete na "More" tab, a potom nađete opciju "Find Wi-Fi". 

Unutar te opcije korisnici će moći da lociraju obližnje Wi-Fi hotspotove.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Facebook vam pomaže da lakše pronađete besplatni Wi-Fi

Izvor: NovaEnergija.net, 04.Jul.2017, 10:03

Krajem prošle godine, Facebook je objavio dodatak koji korisnicima pomaže u pronalaženju besplatnih javnih Wi-Fi konekcije, a sada je objavio da je Wi-Fi tragač postao globalno dostupan.. – Danas počinjemo da objavljujemo ‘Find Wi-Fi’ svuda u svetu, za Android i iPhone. Lansirali smo ‘Find...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.