NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Dunja Ilić pokazala grudi!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Dunja Ilić pokazala grudi!

Mladu pevačicu čak ni turbulenti period kroz koji je prošla zbog brze udaje i još bržeg razvoda (brak je trajao samo dvanaest dana) nije sprečio da svoje fanove počasti provokativnim fotogarfijama

Pevačica Dunja Ilić poznata je po provokativnom izgledu i slobodi kada je seksi oblačenje u pitanju, ali sada je otišla korak dalje, piše Story.rs

Naime, mladu pevačicu čak ni turbulenti period kroz koji je prošla zbog brze udaje i još bržeg razvoda (brak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je trajao samo dvanaest dana) nije sprečio da svoje fanove počasti provokativnim fotogarfijama.

Potpuno obnažena sa rukom preko grudi, Dunja je rešila da se pohvali novom tetovažom koju je uradila početkom septembra.

Iako joj je bio cilj da pokaže novi ukras, verujemo da je njenim fanovima ipak nešto drugo više privuklo pažnju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.