NARKOTICI: Mladići uhapšeni zbog prodaje heroina!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NARKOTICI: Mladići uhapšeni zbog prodaje heroina!

Pretresom stana M. M, policija je pronašla još oko 1550 grama praha za koji se, takođe, sumnja da je heroin, dve digitalne vagice za precizno merenje, novac za koji se pretpostavlja da je stečen prodajom narkotika i pištolj nepoznate marke

NOVI SAD - Kriminalistička policija lišila je slobode M. M. (1986) i D. J. (1981), iz Crvenke, zbog osnovane sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima.

Policija je, juče, kod D. J, pronašla oko 40 grama praha za koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se sumnja da je heroin, a za koji se osnovano sumnja da je kupljen od M. M.

Pretresom stana M. M, policija je pronašla još oko 1550 grama praha za koji se, takođe, sumnja da je heroin, dve digitalne vagice za precizno merenje, novac za koji se pretpostavlja da je stečen prodajom narkotika i pištolj nepoznate marke, zbog čega se on tereti i za nedozvoljeno držanje oružja.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Osumnjičeni da su prodavali heroin

Izvor: B92, 02.Avg.2013

Novi Sad -- Kriminalistička policija je uhapsila dvojicu žitelja Crvenke zbog sumnje da su prodavali heroin...Policija je saopštila da je juče kod D.J.(32) nađeno oko 40 grama praha za koji se sumnja da je heroin koji je on kupio od M.M.(27)...Pretresom stana M.M. policija je našla još oko 1.550...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.