NAJDIRLJIVIJE FOTOGRAFIJE IKAD: Čim je došao na svet, njegov otac je uradio neverovatnu stvar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJDIRLJIVIJE FOTOGRAFIJE IKAD: Čim je došao na svet, njegov otac je uradio neverovatnu stvar (FOTO)

Mama se porodila pred porodilištem

Tata Noa Strank našao se na najvećem životnom testu kada je njegova supruga Loren počela da se porađa na suvozačkom sedištu dok su se parkirali ispred porodilišta u Džeksonvilu u Floridi. Čitav ovaj veličanstveni događaj zabeležio je fotograf Stefan Nouls kog su poveli da snima porođaj.

Sve je počelo kada je Loren počela da oseća kontrakcije. Par je krenuo u porodilište, a Stefan je krenuo sa njima kako ne bi propustio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nijedan trenutak. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će fotografije koje bude napravio obići čitav svet.

At 12:21am an AMAZING mother and INCREDIBLE father delivered their precious baby in the front seat of their car!!!!! I am still in awe of their strength, their sweet baby could not wait another minute to come into this world and his father delivered him within minutes of putting his car in park. No words can describe how amazing it was to watch this miracle, more to come as I was able to capture it all!!!! Birth photographers dream, what a wild night it was. So in love with this family!!! Welcome to the world sweet babe ❤️ #jacksonvillefamilyphotographer #jacksonvillefl #jacksonville #jacksonvillenewbornphotographer #jacksonvillebirthphotographer #birth #birthphotography

A post shared by jaidenphotography (@jaidenphotography) on Feb 22, 2017 at 9:52am PST

Već su bili stigli do porodilišta, ali se budući tata po drugi put, kako Strankovi imaju i trogodišnjeg sina, parkirao ispred pogrešnog ulaza. A onda je morao tu i da stane, jer više nije bilo vremena.

- Noa je istrčao iz automobila i otišao do Loreninih vrata i rekao: "Moraš ovde da rodiš bebu" i tako je i bilo - prepričao je situaciju Nouls za američki roditeljski portal Parents.com.

Such a powerful image to me, the baby was so CALM laying next to the mother, so content. In the wildness of all that happened this was such a quiet moment in the car, so peaceful. I will say it over and over, what an amazing couple and incredibly strong mama!!! #jacksonvillenewbornphotographer #jacksonville #jacksonvillefl #jacksonvillefamilyphotographer #birth #birthphotography

A post shared by jaidenphotography (@jaidenphotography) on Feb 23, 2017 at 4:51am PST

On je rekao da su roditelji bili neverovatni.

- Zgrabio sam kameru, istrčao iz automobila i gledao da li da pomažem ili da počnem da fotografišem. Odlučio sam da stanem sa strane i pustim čudo da se desi.

I still cannot believe that just over 24 hours ago they were in the parking lot delivering a beautiful baby boy! The mother did SOOOO AMAZING, she knew exactly what to do and how to birth a baby naturally! I am just in all of her strength!!!! #birthphotography #birth #jacksonvillefamilyphotographer #jacksonvillefl #jacksonville

A post shared by jaidenphotography (@jaidenphotography) on Feb 23, 2017 at 4:53am PST

Mama Loren i beba Parker su bili odlično nakon ovog dramatičnog porođaja, a i tata se takođe oporavio od šoka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.