Mušaraf pobegao iz suda!

Izvor: Kurir, 18.Apr.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mušaraf pobegao iz suda!

Bivši pakistanski predsednik i njegovi telohranitelji izleteli su iz sudnice, uskočili u džipove i odjurili u pravcu njegovog imanja

ISLAMABAD - Bivši pakistanski predsednik Pervez Mušaraf pobegao je iz suda da izbegne hapšenje.

Mušaraf i njegovi telohranitelji su izleteli iz sudnice, uskočili u džipove i odjurili u pravcu njegovog imanja pošto je sudija naredio da ukine odluku o jemstvu.

Mušaraf je dao jemstvo da bi se branio sa slobode >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po optužnici za izdaju.

Lokalne televizije u Islamabadu su objavile snimke na kojima Mušaraf istrčava iz suda sa telohraniteljima, ulazi u kola na kojima jedan telohranitelj ostaje da "visi" dok odlaze u pravcu njegovog ograđenog imanja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Filmsko bekstvo Perveza Mušarafa

Izvor: Mondo, 18.Apr.2013

Bivši pakistanski predsednik Pervez Mušaraf pobegao je iz suda da izbegne hapšenje, javila je agencija AP...Mušaraf i njegovi telohranitelji su izleteli iz sudnice, uskočili u džipove i odjurili u pravcu njegovog imanja pošto je sudija naredio da ukine odluku o jemstvu...Mušaraf je dao jemstvo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.