Mira izdala Slobinu vilu Gaspromu

Izvor: Mondo, 09.Jul.2010, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira izdala Slobinu vilu "Gaspromu"

U vilu Slobodana Miloševića na Dedinju uskoro se useljavaju Rusi. Stanovnici velelepne vile u Tolstojevoj 33 postaće predstavnici ruskog "Gasproma".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dedinje: U vilu Slobodana Miloševića useljava se Vladimir Putin!?

Izvor: Cafe.ba, 09.Jul.2010

U vilu Slobodana Miloševića na beogradskom Dedinju, u Tolstojevoj 33, uskoro se useljavaju Rusi! Kako srbijanski list Alo ekskluzivno saznaje, stanovnici Miloševićeve vile u Tolstojevoj 33 postaće predstavnici ruskog Gasproma, vlasništvo ruske vlade, na čijem čelu je Vladimir Putin.

Nastavak na Cafe.ba...

"Mira Marković na rubu egzistencije"

Izvor: Blic, 09.Jul.2010

Bivši generalni direktor lista "Politika" Dragan Hadži Antić izjavio je za B92 da je udovica Slobodana Miloševića kuću u Tolstojevoj 33 u Beogradu, u kojoj je živeo Sreten Jocić izdala ruskim biznismenima. ..On nije ni potvrdio ni demantovao navode nekih medija da je Markovićeva kuću na Dedinju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.