Microsoft-u se ovo neće dopasti

Izvor: Mondo, 04.Okt.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft-u se ovo neće dopasti

Nova Windows 10 verzija se pojavila na internetu.

Prošlo je samo nekoliko nedelja od kada se pojavila Windows 10 Insider Preview 10547 verzija. Takođe, pre nekoliko dana pojavila se i slika 10551 verzije koja obećava poboljšanja u vezi sa Microsoft Edge pregledačem. Sada je dostupna i 10558 verzija, zahvaljujući poznatom leakeruWZor-u.

Nova verzija donosi nova Edge poboljšanja, nove Messaging, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Skype i Video aplikacije. Evo i cele liste:

- Find my device podešavanja koja koriste GPS

- Tab preview u Edge pregledaču

- Nova Registry Editor ikona

- Spotlight opcija za Enterprise korisnike

- Mogućnost instaliranja aplikacija na eksternu memoriju

- Korisnički interfejs u tamnoj boji u Messaging aplikaciji

- Safe to remove ikona u system tray-u

- Nove ikone u Control Palnel-u

Još uvek se ne zna da li će ova verzija postati zvanična i da li će biti isporučena Windows Insider korisnicima. Ne treba je očekivati ni pre 6. oktobra, tj. pre Microsoft-ovog događaja na kom će kompanija predstaviti Lumia 950 i 950 XL telefone, novu Band narukvicu i Surface Pro 4, piše Neowin.

Kao i sa prethodnim verzijam, i ova ne dolazi direktno od Microsofta. S obzirom na činjenicu da WZor uglavnom obezbeđuje modifikovane verzije sa određenim izmenama u odnosu na originalne, ne preporučujemo vam da ovu verziju i instalirate.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.