Marina Perazić - Gej ikona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Perazić - Gej ikona

BEOGRAD -

Pevačica Marina Perazić proglašena je za gej ikonu 2011. godine po izboru članova i prijatelja redakcije GayEcho portala, saopštio je danas taj portal.

Među nominovanima bile su Tijana Dapčević, Nataša Bekvalac, Vesna Vukelić Vendi i druge.

Marinu Perazić za gej ikonu smatraju i u Srbiji i Hrvatskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << piše u saopštenju.

Kako se navodi, ona otvoreno podržava LGBT populaciju i zalaže se za jednaka prava svih ljudi, a u jednom intervjuu je rekla da ne bi imala nikakvih problema da joj ćerka kaže da je lezbijka i da bi je u tome otvoreno podržala.

Marina Perazić je nastupala na gej paradi u Zagrebu 2010. godine i često nastupa u beogradskom gej klubu "Apartman".

GayEcho portal od 2007. tradicionalno bira gej ikonu godine, a tu titulu ranijih godila ponele su Jelena Karleuša, Indira Radić, Mirjana Karanović i Biljana Srbljanović.

Mušku titulu za 2011. godinu poneo je maneken Andrej Pejić.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko su gej ikone za 2011. u Srbiji?

Izvor: B92, 08.Mar.2012

Marina Perazić je proglašena za gej ikonu 2011. godine po izboru članova i prijatelja redakcije GayEcho portala, dok je mušku titulu za 2011. godinu poneo Andrej Pejić...Među nominovanima bile su Tijana Dapčević, Nataša Bekvalac, Vesna Vukelić Vendi....Marina Perazić ima tu čast da je za...

Nastavak na B92...

Marina Perazić gej ikona za 2011. godinu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012

BEOGRAD, 8. marta 2012. (Beta) - Pevačica Marina Perazić proglašena je za gej ikonu 2011. godine po izboru članova i prijatelja redakcije G a y E c h o portala, saopštio je u četvrtak taj portal... BEOGRAD, 8. marta 2012. (Beta) - Pevačica Marina Perazić proglašena je za gej ikonu 2011. godine...

Nastavak na NaDlanu.com...

Marina Perazić - Gej ikona za 2011.

Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2012

Pevačica Marina Perazić proglašena je za gej ikonu 2011. godine po izboru članova i prijatelja redakcije GayEcho portala, saopštio je danas taj portal. Mušku titulu za 2011. godinu poneo je maneken Andrej Pejić...Među nominovanima bile su Tijana Dapčević, Nataša Bekvalac, Vesna Vukelić Vendi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ko je ženska gej ikona 2011. godine?

Izvor: Tracara.com, 08.Mar.2012

GayEcho portal od 2007. tradicionalno bira gej ikonu godine. Ove godine Marina Perazić proglašena je gej ikonom 2011. godine po izboru članova i prijatelja redakcije pomenutog portala. Među nominovanima bile su Nataša Bekvalac, Tijana Dapčević, Vesna Vukelić Vendi..Marina Perazić ima tu čast...

Nastavak na Tracara.com...

Andrej Pejić i Marina Perazić gej ikone 2011.

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2012

Androginog australijskog modela, porijeklom iz BiH, Andreja Pejića i hrvatsku pjevačicu Marinu Perazić članovi i prijatelji redakcije portala GayEcco proglasili su gej ikonama 2011. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.