Marina Perazić gej ikona za 2011. godinu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Perazić gej ikona za 2011. godinu

BEOGRAD, 8. marta 2012. (Beta) - Pevačica Marina Perazić proglašena je za gej ikonu 2011. godine po izboru članova i prijatelja redakcije G a y E c h o portala, saopštio je u četvrtak taj portal.

BEOGRAD, 8. marta 2012. (Beta) - Pevačica Marina Perazić proglašena je za gej ikonu 2011. godine po izboru članova i prijatelja redakcije G a y E c h o portala, saopštio je u četvrtak taj portal.Medju nominovanima >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bile su Tijana Dapčević, Nataša Bekvalac, Vesna Vukelić Vendi i druge.Marinu Perazić za gej ikonu smatraju i u Srbiji i Hrvatskoj, piše u saopštenju.Kako se navodi, ona otvoreno podržava LGBT populaciju i zalaže se za jednaka prava svih ljudi, a u jednom intervjuu je rekla da ne bi imala nikakvih problema da joj ćerka kaže da je lezbijka i da bi je u tome otvoreno podržala.Marina Perazić je nastupala na gej paradi u Zagrebu 2010. godine i često nastupa u beogradskom gej klubu "Apartman".Mušku titulu za 2011. godinu poneo je maneken Andrej Pejić.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.