Maraton u kući Velikog brata

Izvor: Blic, 22.Apr.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maraton u kući "Velikog brata"

U kući "Velikog brata" sinoć je održan maraton, na kome je prvo mesto osvojio Dragutin Topić. On je kao nagradu dobio dozvolu da pet minuta razgovara telefonom.

Svi takmičari su pristali da učestvuju u VB maratonu, ali su Soraja i Milić brzo odustali od trčanja po dvorištu, a Aneta je diskvalifikovana.

Do kraja su izdržali Top, Slavko i Željko, a dobro su se držale i Ava i Sindi. Topić je kao pobednik mogao da pozove telefonom koga poželi, a Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je dobio priliku da pošalje tekstualnu poruku.

Uoči maratona, Ava se na neki način pomirila sa blizancima, što se Miliću svidelo, pa je prokomentarisao:

- Videli su blizanci da smo ja i Ava glavni u kući. Onda su se združili sa nama i bili su zajedno sa Avom u ispovedaonici i ona je priznala da je pogrešila što je drmala krevet i sada smo nas četvoro jedna velika srećna porodica.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Veliki Brat 2013: Topić ustupio svoj poziv Željku i Žarku!

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2013

Kao pobednik maratona koji je održan tokom vikenda u kući Velikog Brata, Topić je dobio nagradu u vidu telefonskog poziva osobi po izboru izvan kuće.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.