Kuda i kako kad krene vojna parada

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuda i kako kad krene vojna parada

Pripreme za vojnu paradu koja se održava povodom obeležavanja 70 godina od oslobođenja Beograda privode se kraju. Parada počinje u četvrtak 16. oktobra u 15.30 h, a pojedine ulice na Novom Beogradu već su zatvorene za saobraćaj, dok će druge biti tek u četvrtak zatvorene.

Sutra se pripremite na ovakve situacije

 

Bulevar Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biće zatvoren u četvrtak. Za saobraćaj će biti zatvoren i deo Bulevara Nikole Tesle na potezu od ulice Trešnjinog cveta do Džona Kenedija, i to u periodu od 8 do 20 h. Vozila neće moći da se kreću ni ulicom Ušće, od Bulevara Nikole Tesle (izlaz iz PC "Ušće") do Bulevara Nikole Tesle (prolaz ispod Brankovog mosta iz smera starog Sajmišta), u periodu do 20 h.

 

Od 12 do 15 h, biće sukcesivno zatvarani autoput od Aerodroma Nikola Tesla, zatim Ulica Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra i Ruzveltova ulica, kako se bude kretala kolona sa ruskim predsednikom. Povratak je istom trasom do Bulevara Nikole Tesle, gde će se održati vojna parada.

 

Zbog potpunog ili delimičnog zatvaranja novobeogradskih bulevara biće izmenjene trase linija javnog gradskog prevoza i to na sledeći način:

  Vozila sa linija br. 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu od Brankovog mosta do ulice Glavna u Zemunu, u oba smera, kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina, Aleksandra Dubčeka, Nikolaja Ostrovskog, do Avijatičarskog trga i dalje redovnim trasama. Vozila sa linije br. 15 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu od Brankovog mosta do ulice 22. oktobra u Zemunu, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihaila Pupina, Aleksandra Dubčeka, 22. Oktobra i dalje redovnom trasom. Vozila sa linije br. 60 će saobraćati sledećom trasom:

U smeru ka okretnici "Novi Beograd-Toplana": Brankov most - Milentija Popovića - interna saobraćajnica - Vladimira Popovića - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom.

 

U smeru ka Zelenom vencu autobusi sa ove linije koristiće redovnu trasu.

 

Autobusi će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojna parada: Ove ulice na Novom Beogradu biće zatvorene do četvrtka u 20 sati

Izvor: BKTV News, 15.Okt.2014

Tokom održavanja javnog skupa „Vojna parada – Beograd 2014″ za saobraćaj će do četvrka, 16. oktobra, u 20 časova biti zatvoreni Bulevar Nikole Tesle i Ulica Ušće, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.. . Bulevar Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta, biće...

Nastavak na BKTV News...

Poslednje pripreme za paradu, praznična atmosfera u Beogradu

Izvor: Blic, 16.Okt.2014, 12:05

Vojna parada i poseta ruskog predsednika napravili su svojevrsnu, gotovo prazničnu atmosferu u Beogradu - na ulicama je jutros bilo manje ljudi i vozila nego obično, mnoge škole ne rade, smanjen je broj vaspitača u vrtićima....U delu Bulevara kralja Aleksandra kojim će proći predsednici Srbije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.