Kosovo: Već slavlje zbog Vučića!

Izvor: Mondo, 02.Apr.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Već slavlje zbog Vučića!

Biračka mesta na Kosovu i Metohiji zatvorena su u 20 časova, a nešto pre 21 u Kosovskoj Mitrovici počelo je slavlje pristalica Srpske napredne stranke (SNS).

Foto: Guliver/Getty Images/Clive Brunskill

Oni su se prvo okupili ispred prostorija opštinskog odbora SNS u Kosovskoj Mitrovici, a zatim su automobilima uz svuke sirena i državne zastave proslavljali, još nezvaničnu,  pobedu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << OEBS-a Senad Šabović rekao je Tanjugu da je izlaznost birača nesto pre zatvaranja bila 38, 68 odsto odnosno oko 40.970 upisanih birača.

Na izborima za predsednika Srbije, danas se na KiM glasalo na ukupno 90 biračkih mesta na 20 lokacija u okviru 4 Centra za prikupljanje glasova i 16 ogranaka.

Pobeda Vučića, nema drugog kruga!

Glasački listići prebrojavaju se u Raški i Vranju gde će ih OEBS dostaviti predstavnicima RIK-a.

Na KiM tokom izbornog dana nisu zabeležene veće nepravilnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SIRENE I ZASTAVE U Kosovskoj Mitrovici slave Vučićevu pobedu

Izvor: Blic, 02.Apr.2017

Biračka mesta na Kosovu i Metohiji zatvorena su u 20 časova, a nesto pre 21 u Kosovskoj Mitrovici počelo je slavlje pristalica Srpske napredne stranke (SNS)...Oni su se prvo okupili ispred prostorija opštinskog odbora SNS-a u Kosovskoj Mitrovici, a zatim su automobilima uz zvuke sirena i državne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.