Kosovo: Ubistvo policajca Gašija izvršile plaćene ubice

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Ubistvo policajca Gašija izvršile plaćene ubice

Sumnja se da su ubistvo pripadnika Policije Kosova Šemsi Gašija naručcili njegovi rođaci sa kojima je ima spor oko imovine vredne oko million evra, piše danas dnevni list "Koha ditore".

"Sumnja se da su Ramadan, Muj, Agron i Adonis Gaši, koji su uhapšeni na dan ubistva angažovali dva pripadnika kriminalne grupe 'Bregu group' da izvrše ubistvo za simboličnu sumu novca", piše Koha ditore.

Prema tom sporazumu Veselj Đina i Kujtim Bejići su postavili zasedu i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ubili oko 07.00 sati Šemsi Gašija starog 61 godine pripadnika Policije Kosova koji je radio na istragama privrednog kriminala i korupcije.

Ubistvo su Đina i Bijići odmah priznali čim su uhapšeni u petak, kada su se i suočili sa dokazima - video snimkom iz kamere u jednoj privatnoj kući.

Oni su policiji dali sve informacije o njihovom angažovanju od strane porodice Gaši, koja je sa sada ubijenim rođakom Šemsi Gašijem imala spor oko poseda od 40 ari u Bolnićkom naselju u Prištini, čija se vrednost procenjuje na oko million evra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koha:Ubistvo Gašija naručili rođaci

Izvor: B92, 28.Mar.2015

Sumnja se da su ubistvo pripadnika Policije Kosova Šemsi Gašija naručili njegovi rođaci, piše "Koha ditore"...Kako se navodi, Gaši je sa njima imao spor oko imovine vredne oko million evra.."Sumnja se da su Ramadan, Muj, Agron i Adonis Gaši, koji su uhapšeni na dan ubistva angažovali dva pripadnika...

Nastavak na B92...

Radna mesta za pripadnike Civilne zaštite

Izvor: Akter, 28.Mar.2015

Institucije Kosova će na severu Kosova otvoriti 483 radna mesta za pripadnike Civilne zaštite, piše danas dnevni list "Koha ditore"..Vlada Kosova je sporazumom prihvatila da nikoga ne ostavi bez posla...Pre dva dana u Briselu je potpisan sporazum o raspuštanju Civilne zaštite i integrisanja njenih...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.