Subota, 28.03.2015.

11:21

Koha:Ubistvo Gašija naručili rođaci

Sumnja se da su ubistvo pripadnika Policije Kosova Šemsi Gašija naručili njegovi rođaci, piše "Koha ditore".

Izvor: Beta

Default images

Kako se navodi, Gaši je sa njima imao spor oko imovine vredne oko million evra

"Sumnja se da su Ramadan, Muj, Agron i Adonis Gaši, koji su uhapšeni na dan ubistva angažovali dva pripadnika kriminalne grupe 'Bregu group' da izvrše ubistvo za simboličnu sumu novca", piše Koha ditore.

Prema tom sporazumu Veselj Đina i Kujtim Bejići su postavili zasedu i ubili oko 07.00 sati Šemsi Gašija starog 61 godine pripadnika Policije Kosova koji je radio na istragama privrednog kriminala i korupcije.

Ubistvo su Đina i Bijići odmah priznali čim su uhapšeni u petak, kada su se i suočili sa dokazima – video snimkom iz kamere u jednoj privatnoj kući.

Oni su policiji dali sve informacije o njihovom angažovanju od strane porodice Gaši, koja je sa sada ubijenim rođakom Šemsi Gašijem imala spor oko poseda od 40 ari u Bolnićkom naselju u Prištini, čija se vrednost procenjuje na oko million evra.

Portpartol Policije Daut Hodža izjavio je u sredu da je u naselju Matićane u Prištini bilo oružanog obračuna i da je u njemu ubijen policajac.

Kako su kasnije preneli neki kosovski mediji, ubijen je Šemsi Gaši (61), koji je radio na istragama o privrednom kriminalu i da se njegovo ubistvo može povezati sa radom u istrazi protiv korupcije i privrednog kriminala.

Osim toga, mediji su istakli da je policija uhapsila tri osobe i pretresla jednu kuću nakon ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: