Koha: Gašijevo ubistvo naručili rođaci?

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koha: Gašijevo ubistvo naručili rođaci?

Postoji sumnja da su ubistvo policajca Šemsija Gašija naručili njegovi rođaci zbog spora oko zemlje, piše danas "Koha ditore".

Kako navodi list, u pitanju je spor oko parcele u naselje "Mati 1" u Prištini.

Sumnja se da su Ramadan, Mujo, Agron i Adonis Gaši, koji su uhapšeni na dan Gašijevog ubista, angažovali dva člana kriminalne grupe, koja je u Prištini poznata pod imenom "Bregu grups", da ubiju policajca za simbolicnu sumu novca.

Na osnvu tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sporazuma Vesel Djina i Kujtim Bejici su u sredu iz zasede ujutru kada je krenuo na posao ubili policajca Šemsija Gašija (61).

Uhapšeni mladići su, kako prenosi "Koha ditore", dali iskaz o ubistvu čim im je policija predočila dokaze medju kojima je i video zapis kamere postavljene na jednoj kući u tom naselju.

Vesel Đina i Kujtim Bejići su priznali ubistvo navodeći da im je porodica Gaši platila, jer je imala spor oko parcele ubijenog Gašija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gašijevo ubistvo naručili rođaci?

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015

Postoji sumnja da su ubistvo policajca Šemsija Gašija naručili njegovi rođaci zbog spora oko zemlje, piše danas "Koha ditore"...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija..Kako navodi list, u pitanju je spor oko parcele u naselje "Mati 1" u Prištini...Sumnja se da su Ramadan, Mujo, Agron...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.