Kolovozi suvi, vidljivost dobra

Izvor: RTS, 06.Maj.2013, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi suvi, vidljivost dobra

Vidljivost je dobra, a kolovozi suvi u Srbiji. Na putevima kroz klisure i useke učestala pojava odrona. Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta.

U Srbiji su kolovozi suvi i vidljivost dobra, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na putevima kroz klisure i useke je česta pojava odrona.

Zbog završetka uskršnjih praznika očekuje se povećan protok saobraćaja, naročito na auto-putevima pod naplatom. Na pojedinim deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << može doći do usporenja saobraćaja i zastoja.

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta.

U toku su radovi na servisnoj saobraćajnici u smeru ka Beogradu na državnom putu IA-1 (auto-put E-75), između temerinske i zrenjaninske petlje.

U toku su radovi na delu Obilaznice oko Beograda, u zoni petlje Dobanovci, gde će se naizmenično zauzimati leve saobraćajne trake u oba smera.

Saobraćaj je izmenjen na delu auto-puta E-75 zbog oštećenja na deonici između Niša i Alekisinca, u smeru od Niša ka Beogradu.

Saobraćaj se iz pravca Niša usmerava u brzu traku Beograd-Niš, gde se obavlja dvosmerno u dužini od oko jednog kilometra.

U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške na AP E/75 Beograd - Novi Sad. Saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta.

Zbog aktiviranog klizišta, na delu državnog puta I reda, deonica Prijepolje-Brodarevo u mestu Gračanica, saobraćaj se obavlja prema postavljenoj signalizaciji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Više vozila na većim putevima

Izvor: B92, 07.Maj.2013, 09:30

Beograd -- U Srbiji je danas saobraćaj pojačanog intenziteta na putevima I i II reda i u većim gradovima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije...Kolovozi su mokri, a zbog pljuskova su učestali odroni na putevima kroz stenske useke...Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.