Kolima usmrtila pešaka na putu

Izvor: B92, 22.Dec.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolima usmrtila pešaka na putu

Jedna osoba stradala je u saobraćajnoj nesreći na državnom putu Kraljevo – Kruševac, u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, saopštio je MUP.

Nesreća se dogodila oko 13.30 h, kada je putničko motorno vozilo marke "fijat punto", trsteničkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Kraljeva upravljala 61-godišnja Trsteničanka udarilo u 63-godišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pešakinju iz Obrenovca.

Povređena je podlegla povredama na odeljenju intezivne nege Opšte bolnice u Kraljevu.

Uviđaj su, po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu, izvršili pripadnici saobraćajne policije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena preminula nakon udesa kod Vrnjačke Banje

Izvor: Blic, 22.Dec.2014

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 13,30 časova na državnom putu Kraljevo–Kruševac, u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, poginula je jedna žena, koja je večeras u bolnici podlegla povredama...Do nezgode je došlo danas oko 13,30 časova, kada je putničko motorno vozilo marke "fijat...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.