Jeremić u Maroku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2010, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić u Maroku

BEOGRAD -

Ministar spoljnih poslova Srbije danas boravi u Maroku, gde će učestvovati na forumu "Medays 2010. Southern forum, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu spoljnih poslova.

Reč je forumu koji se održava u Tandžiru i posvećen je saradnji između zemalja Afrike, Latinske Amerike i Azije. Skup traje od 10. do 13. novembra, a organizovao ga je marokanski Institut Amadeus, uz pomoć Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD).

Jeremić je u Maroko doputovao iz Strazbura gde je učestvovao na sednici Komiteta ministara Saveta Evrope, a potom putuje u Njujork na sednicu Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra sednica SB UN o Kosovu, Srbiju zastupa Jeremić

Izvor: Blic, 11.Nov.2010

U Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija sutra će biti održana sednica posvećena situaciji na Kosovu na kojoj će, kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu spoljnih poslova, stavove Srbije zastupati šef diplomatije Vuk Jeremić...Na sednici će biti predstavljen redovni tomesečni izveštaj generalnog...

Nastavak na Blic...

Kraj "CEFTA nedelje"

Izvor: S media, 12.Nov.2010, 11:15

Godišnjim i četvrtim po redu sastankom Zajedničkog komiteta CEFTA, koji se održava danas, završava se stručni skup "CEFTA nedelja" koji je ove sedmice u Beogradu okupio biznismene, državne zvaničnike i mnoge domaće i strane eksperte...Sastanci održani tokom minula tri dana, u okviru "CEFTA...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.