JAKO NEVREME ZAHVATILO ŠABAC

Izvor: Kurir, 16.Jun.2010, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAKO NEVREME ZAHVATILO ŠABAC

ŠABAC - Jako olujno nevreme praćeno gradom veličine klikera zahvatilo je šabački region danas oko 16.30.

U delu centra grada i prigradskim naseljima kanalizaciona mreža nije mogla da primi obilne padavine, pa je većina ulica poplavljena. U okolini šabačke autobuske stanice voda doseže i do 30 centimetara.

Veći deo grada nema jednu fazu struje, nestao je i televizijski i radijski signal. Služba za obaveštavanje navodi da će imati detaljnije informacije o šteti koju je nevreme izazvalo u tom kraju.

Grad je zahvatio i poljoporivredne površine u Mačvi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jako nevreme zahvatilo Srbiju

Izvor: Blic, 16.Jun.2010

Jako olujno nevreme zahvatilo je čitavu Srbiju, a u Šapcu je pljusak bio praćen gradom veličine klikera. ..U delu centra Šapca i prigradskim naseljima, gde je nevreme počelo danas popodne oko 16.30, kanalizaciona mreža nije mogla da primi obilne padavine, pa je većina ulica poplavljena...U okolini...

Nastavak na Blic...

Oluja protutnjala Srbijom

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2010

Jako olujno nevreme zahvatilo je čitavu Srbiju, a u Šapcu je pljusak bio praćen gradom veličine klikera.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.