Iza kulisa otvaranja nove Farme

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2010, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza kulisa otvaranja nove ''Farme''

Počeo je treći serijal rijaliti programa ''Farma'', a 24 takmičara boriće se za novčanu nagradu u iznosu od 100.000 evra. Portal ''Vesti-online'' donosi vam slike i snimke atmosfere sa predstavlljanja učesnika.

U opuštenoj atmosferi, raspoloženi za slikanje, ''farmeri'' su se po prvi put kolektivno pojavili u javnosti. Nasmešeni zagrljeni, ali velika je verovatnoća je da tako neće biti kada počne trka za 100.000 evra.

24- voro VIP ličnosti uselili su se na prostrano imanje u Barajevu, gde neće imati nikakav kontakt sa spoljnim svetom. Ko će na kraju pobediti i otići sa ''Farme'' sa velikom svotom novca u džepu, saznaćemo oko Nove godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Počeo treći serijal "Farme"

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2010

Sinoć je počeo treći serijal najgledanijeg rijalitija u regionu "Farma ". Sa malo promenjenim pravilima i osveženom kućom 24 farmera ući će u kuću i pokušati da u njoj provedu što duže vremena. Na sve moguće načine boriće sa za nagradu koja u ovom kao i u prošlom serijalu iznosi 100.000...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.