Hapšenje narkodilera

Izvor: RTS, 30.Maj.2013, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje narkodilera

Pripadnici Uprave kirminalističke policije u koordinisanoj akciji sa tužilaštvom za organizovani kriminal i policijama i tužilaštvima više zemalja uhapsili više osoba zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem i švercom velikih količina kokaina iz Latiske Amerike u Evropu.

Kako RTS nezavnično saznaje pripadnici Uprave kirminalističke policije u koordinisanoj akciji sa tužilaštvom za organizovani kriminal i policijama i tužilaštvima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više zemalja uhapsili više osoba zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem i švercom velikih količina kokaina iz Latiske Amerike u Evropu.

 U Srbiji je, kako nezvanično saznajemo, uhapšen Hadži Zoran Jovanović i Aleksandar Desnica zbog sumnji za nedozvoljenu proizvodnju i prodaju droga.

Akcija je paraleleno vođena u Srbiji, Holandiji, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje narko-dilera

Izvor: RTS, 30.Maj.2013

Pet osoba uhapšeno u Srbiji, regionu i Holandiji, zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem i švercom velikih količina kokaina iz Latinske Amerike u Evropu...Pripadnici Uprave kriminalističke policije, u zajedničkoj akciji sa policijama i tužilaštvima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.